Srbija

Koja beogradska opština je najbolja za život?

Ulaganje u nekretnine je jedna od najozbiljnijih i najvažnijih investicija koje u životu napravimo, zato je i važno da kada već ulažemo, uložimo u nešto zaista dobro.

Dilema gde tražiti nekretnine je još i veća kada je u pitanju pronalazak doma za našu porodicu i nas, zato je pitanje koja je beogradska opština najbolja za život – večno.

Pravi odgovor na ovo pitanje verovatno ni ne postoji jer svakome odgovara nešto posebno i nešto drugačije, ali ako gledamo statistički i ako gledamo unazad – stanovi na Novom Beogradu su u poslednje vreme sve popularniji, a za njih se odlučuju upravo porodice.

U suštini, ili jeste tip za Novi Beograd ili niste – između ne postoji. Ipak, ono oko čega bismo mogli da se složimo u pogledu ove beogradske opštine je sledeće:

Odlično je povezana sa ostalim delovima grada

Bez obzira na to da li koristite linije gradskog prevoza ili sopstveni prevoz, Novi Beograd je vrlo praktičan po pitanju dolaska sa jednog kraja grada na drugi zahvaljujući autoputu ili nekim od mnogobrojnih mostova kojima je putovanje od tačke A do tačke B znatno skraćeno.

Zato, gde god da je potrebno da odete na posao ili u školu, putovanje vam neće biti problem – stići ćete relativno brzo.

Takođe, tu je i linija BG voza koja vam takođe može skratiti putovanje ukoliko idete u neki udaljeniji kraj grada.

Kada već govorimo o saobraćaju, verovatno će vam značiti i informacija da ćete lako pronaći mesto za parkiranje!

Sve vam je nadohvat ruke

Novi Beograd je grad za sebe i sve što vam je potrebno ćete sigurno naći u radijusu od nekoliko stotina metara.

Gotovo svaki blok ima svoje najosnovnije prodavnice, a ukoliko planirate veću kupovinu, možete da skoknete do nekog od tržnih centara.

Uglavnom, nećete morati da idete daleko da biste nabavili ono što vam je potrebno, a to je jako bitno kada ste u stisci sa vremenom!

Deca imaju dovoljno prostora za igru

Novobeogradski blokovi u svom sastavu uglavnom imaju parkiće, igrališta i terene, pa vašoj deci neće biti dosadno.

Imaće gde da se igraju, sasvim mirno i bezbedno, sa ostalom decom iz komšiluka.

Roditelji ovo navode kao jednu od glavnih prednosti života na Novom Beogradu – igrališta su ušuškana između zgrada pa ne moraju da brinu da li će dete slučajno, jureći za loptom, istrčati na ulicu.

Vi imate dovoljno prostora za izlaske i provod

Kada i vi želite da se provedete, izađete na piće ili odete na večeru, na Novom Beogradu ćete pronaći mnoštvo sjajnih restorana u kojima ćete moći da uživate vikendom ili posle posla.

Tu su i splavovi, ukoliko volite da se opuštate na ovakvim mestima, uglavnom, za svakoga ponešto, za nekoga sve. Novi Beograd zaista nudi mnogo mogućnosti.

Blizina reka

Možda glavna prednost života na Novom Beogradu jeste blizina reka koje vam takođe mogu pružiti sve što vam je potrebno za odmor i rekreaciju.

Kejom uvek možete da prošetate sa decom, na nekom splavu da popijete kafu, na Adi Ciganliji da se kupate i sunčate, kao da ste na moru.

Ništa vam više i nije potrebno za uživanje tokom vikenda ili kad god imate malo slobodnog vremena!