Blog

Originalni detalji za vaš dom

Zavese, prostirke, dekorativne vaze ili mušeme za sto, šta biste prvo primetili u domu vaše prijateljice? A šta biste najpre dodali u svojoj kuhinji?

Dom kao oaza mira želja je svake dame, ali je i želja da svakog ukućana da dom bude mesto porodičnog okupljanja i susreta sa ukućanima nakon dugog i teškog radnog dana.

Da biste se uvek osećali prijatno i lepo svaki put kada se vraćate svojoj kući, dom treba urediti tako da vi budete zadovoljni svakim detaljom u svom enterijeru.

Posla oko uređivanja ima. Treba urediti dnevnu, spavaću sobu, kupatilo, trpezariju, kuhinju, hodnik… Ima posla, zar ne? A tek krečenje zidova, odabir nameštaja, dekorativnih elemenata, čini se sve je to sitno, ali kada se krene u sređivanje, e tada nastaje opšta pometnja.

Sve je važno i svaki detalj treba posebno isplanirati. Gde, kako namestiti fotelju, u koji ugao ubaciti lampu, a gde staviti policu za knjige? Iako se oko krupnih stvari najviše vremena potroši, odabir detalja ume da bude veoma komplikovan. Jer, detalji i jesu najvažniji.

Sitnice prave razliku, o sitnicama treba brinuti. One stvaraju dodatnu atmosferu i sitnice daju dom posebnu draž.

Da bi se prostor oplemenio nekada je dovoljno samo dodati malu stonu lampu, a nekada jedna slika na zidu može prostoru dati drugačiji izgled. Moć detalja je važna zato je treba iskoristiti.

Kada su sitnice za dom važne, onda treba napomenuti da sa malo novca možete dobiti mnogo. Zavese, dekorativna rasveta, male stone lampe, slike na zidu, luster, pa čak i dekorativne mušeme za sto mogu vaš prostor potpuno učiniti drugačijim.

Jednostavne, a opet raznovrsne, dekorativne, a veoma praktične, mušeme za sto svojim raskošnim dezenima daju svakom domu posebdnu draž.

Mogu da budu napravljene od silikona, da se budu providne ili sa različitim dezenima, mogu da budu u 3D štampi.

Odlično pristaju i novo mi starom nameštaju. Starom nameštaju daju poseban sjaj, a novi nameštaj čine još lepšim.

Prednosti dekorativnih mušema

Različiti dezeni se odlično kombinuju sa različitim tipovima stolova, pa posebno dizajnirane mušeme mogu savršeno da pristaju uz stakeni sto.

Takođe su i veoma praktične, pa ako se dvoumite sada je jasno šta treba uraditi.

Evo još nekoliko prednosti koje mušeme za sto imaju.

Nameštaj na kojem se mušeme nalaze potpuno je zaštićen, tako da nemojte da brinete za vaš omiljeni sto i komodu.

S obzirom na to da se lako održavaju, mušeme su dugotrajne i na njih se možete potpuno osloniti, jer ne gube na kvalitetu tokom vremena.

Ako imate malu decu, odličan način da zaštite sto od njih jesu upravo mušeme. Zahvaljujući materijalu od kojeg su napravljene, mušemu je dovoljno prebrisati samo i ona je kao nova.

Kao što smo već pomenuli, malo je potrebno da bi vaš dom blistao. Detalji prave veliku razliku i detalji čine da se u nekom prostoru osećate lepše i udobnije.

Ako ne znate od koje promene da krenete u svom stanu, onda počnite korak po korak.

Danas to može da bude dekorativna mušema, sutra prostirka, za pet dana nova stona lampa. Sve je do vas i vaše želje da ulešate svoj dom!